Позив за учешће на јавној расправи

ОДС „ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА“ а.д. ПАЛЕ
упућује
П О З И В
ЗА УЧЕШЋЕ НА ЈАВНОЈ РАСПРАВИ
о Нацрту Десетогодишњег плана развоја дистрибутивне мреже
ОДС „Електродистрибуција“ а.д. Пале за период 2025.-2034. године

Позивају се представници Министарства енергетике и рударства Републике Српске, Регулаторне комисије за енергетику Републике Српске, Електропреноса БиХ, а.д. Бања Лука, Дирекције за послове Оператера дистрибутивног система у саставу МХ „ЕРС“-МП а.д. Требиње, Града Источно Сарајево, те Општина: Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Соколац, Трново, Источни Стари Град, Фоча, Вишеград, Рогатица, Калиновик, Чајниче, Рудо, Ново Горажде, као и сва остала заинтересована правна и физичка лица, да узму учешће на јавној расправи о Нацрту Десетогодишњег плана развоја дистрибутивне мреже ОДС „Електродистрибуција“ а.д. Пале за период 2025.-2034. године.
Јавна расправа о нацрту наведеног документа одржаће се дана 04.10.2024. године (петак) у просторијама Предузећа у Палама, Ул. Николе Тесле бр.12 – сала за састанке на другом спрату, са почетком у 9,00 часова.
Кроз дискусију на јавној расправи присутни ће се моћи изјаснити о садржају документа и изнијети сугестије и приједлоге за измјене и допуне документа (изградња нових објеката, проблематика везана за обновљиве изворе, развој средњенапонске и нисконапонске мреже и др.).
Званичне захтјеве о допуни/измјени документа неопходно је доставити у писаној форми на адресу ОДС „Електродистрибуција“ а.д. Пале (Ул. Николе Тесле бр. 12, 71420 Пале) или на е-mail адесу: uprava@edbpale.com, најкасније до дана одржавања јавне расправе.
Нацрт Десетогодишњег плана развоја дистрибутивне мреже ОДС „Електродистрибуција“ а.д. Пале за период 2025.-2034. године, можете преузети са интернет странице Предузећа, путем сљедеће повезнице (https://www.edbpale.com/wp-content/uploads/2024/09/nacrt-plana.pdf).